Urmărește-ne

Compania aeriană Animawings se lansează oficial joi

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Compania aeriană Animawings se lansează oficial joi

Știri

Compania aeriană Animawings se lansează oficial joi

Compania aeriană Animawings va fi lansată oficial joi, 16 ianuarie, în cadrul unui eveniment care va avea loc în București.

Despre Animawings am mai scris în urmă cu câteva luni însă până acum informațiile despre aceasta au fost limitate, aflând doar că această companie aeriană va fi deținută de grupul Memento, grup din care face parte și cel mai mare turoperator român – Christian Tour.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Potrivit informațiilor pe care le-am primit astăzi, compania aeriană va fi lansată oficial joi la București. În cadrul evenimentului oficialii companiei vor prezenta planurile de viitor ale Animawings.

Ce știm până acum despre Animawings?
Compania aeriană, așa cum am menționat anterior dar și în articolul scris în urmă cu câteva luni, este deținută de grupul Memento. De asemenea, astăzi am mai aflat că Tudor Constantinescu, fost director comercial la Blue Air este parte din echipa Animawings.

Pe lângă aceste detalii, mai știm că mai 2020 compania aeriană va opera zboruri charter pentru turoperatorii români de pe aeroporturile din țară către destinații din Grecia, Tunisia, Turcia și Egipt.

De asemenea, în această dimineață am primit confirmarea că Animawings va avea în flotă cel puțin două Airbusuri A320 (180 de locuri) însă cu siguranță vom afla mai multe detalii despre flota companiei joi.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus