Urmărește-ne

Ceața densă afectează în continuare traficul aerian de la București și Sibiu

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Ceața densă afectează în continuare traficul aerian de la București și Sibiu
Foto: gc232 (flickr)

Știri

Ceața densă afectează în continuare traficul aerian de la București și Sibiu

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile o parte din zborurile care trebuiau să aterizeze și să decoleze de la București și Sibiu în ultimele 12 ore au suferit intârzieri mari, au fost anulate sau redirecționate pe alte aeroporturi.

În ceea ce privește București, mai multe zboruri TAROM operate cu avioane ATR42 și 72 nu au putut ateriza în ultimele 12 în capitală din cauza ceții dense dar și a limitărilor pe care aceste avioane le au din punct de vedere tehnic.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

În același timp majoritatea zborurilor operate cu avioane Airbus și Boeing au decolat și aterizat fără probleme sau cu mici întârzieri la aeroportul Henri Coandă însă zborurile TAROM către alte destinații care urmau să fie operate cu avioane ATR au avut și vor avea și în decursul acestei zile mari întârzieri sau vor fi anulate.

Zborul TAROM RO808 Suceava – București din seara zilei de luni s-a întors din apropiere de București în Suceava după ce piloții au așteptat în aer câteva zeci de minute la nord-est de capitală îmbunătățirea condițiilor meteo.

Zborurile TAROM RO708 Iași – București, RO608 Timișoara – București și RO298 Sofia – București au fost redirecționate și ele după zeci de minute de așteptare în aer pe aeroportul din Iași.

Zborul TAROM RO627 Oradea – București a aterizat la Cluj Napoca însă acesta a fost redirecționat pe acest aeroport fără a mai aștepta în aer. Cel mai probabil pasagerii săi au ajuns în seara zilei de luni la București la bordul unui Boeing 737 care a operat zborul regulat Cluj Napoca – București.

Aceste zboruri au fost redirecționate la Iași, Suceava și Cluj Napoca, în principal, deoarece pe aceste aeroporturi compania TAROM are personal propriu care să se ocupe de pasageri dar și din cauza faptului că pe aeroportul din Constanța din 30 decembrie 2019 timp de o lună pot ateriza doar zboruri programate, charter, SMURD, de urgență și militare.

Pe lângă aceste zboruri spre București redirecționate pe alte aeroporturi, în ultimele zile ceața densă a afectat și zborurile de la Sibiu.

Compania Lufthansa a anulat în noaptea dintre duminică și luni un zbor pe ruta Munchen – Sibiu iar cel care era programat să decoleze de la Munchen aseară în jurul orei 22 a decolat de la Munchen abia azi-dimineață în jurul orei locale 06:20.

În acest moment vizibilitatea rămâne redusă la București (50 de metri), Sibiu (150 de metri) și Timișoara (500 de metri).

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus