Urmărește-ne

Foto: primul Airbus A350XWB Aeroflot a fost vopsit; poartă un livery nou

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Foto: primul Airbus A350XWB Aeroflot a fost vopsit; poartă un livery nou
Foto: Aviation Toulouse (Twitter)

Știri

Foto: primul Airbus A350XWB Aeroflot a fost vopsit; poartă un livery nou

Primul Airbus A350XWB care va intra în flota Aeroflot a fost vopsit. Acesta este de asemenea primul avion din flota companiei care a fost vopsit într-o versiune actualizată a livery-ului Aeroflot.

Avionul a ieșit de pe linia finală de asamblare a uzinei Airbus din Toulouse, Franța la finalul lunii octombrie 2019 însă abia în decursul zilei de luni, 13 ianuarie, a ieșit din vopsitorie.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

După cum puteți observa în fotografiile de mai jos făcute de spotterii din Toulouse, livery-ul primului A350 Aeroflot, înmatriculat VQ-BFY, este ușor modificat. Principala modificare constă în înlocuirea culorii gri de pe fuzelaj cu alb.

Foto: Aviation Toulouse

Primul A350 Aeroflot din cele 14 comandate poartă numele compozitorului rus Piotr Ilici Ceaikovski și va fi livrat în următoarele săptămâni, după ce va efectua zborurile de test și de acceptanță.

Citește și  EASA va recertifica Boeingurile 737 MAX „săptămâna viitoare”

Toate cele 14 Airbusuri A350 din flota companiei ruse vor avea o capacitate de transport de 28 pasageri în clasa business, 24 în premium economic și 264 în economic.

Odată cu livrarea primului A350 vor debuta și noile modele de scaune din clasele business, premium economic și economic pe care Aeroflot le va introduce în toate avioanele dedicate zborurilor lung-curier.

Despre primele rute care vor fi operate de Aeroflot, companie aeriană membră a alianței SkyTeam, cu Airbus A350 puteți citi aici.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus