Compania românească HelloJets a obținut certificatul de operator aerian

FOTO: Gabriel Bobon

HelloJets, o nouă companie aeriană înregistrată de Cristian Rada, a obținut certificatul de operator aerian în România.

Potrivit Autorității Aeronautice, compania HelloJets deține acum certificatul de operator aerian cu numărul RO-078 emis de AACR în iulie 2021.

Despre noua companie aeriană înregistrată de Cristian Rada am scris în exclusivitate AICI.

În prezent HelloJets are în flotă un singur avion, un Boeing 737-500 înmatriculat YR-BAG care a făcut parte din flota Blue Air cu aceeași înmatriculare.

Cu toate acestea, acest Boeing 737-500, care are 31.4 de ani vechime, a fost retras din serviciul comercial de către Blue Air la finalul lunii iunie 2021.

Planurile pe care Cristian Rada cu HelloJets sunt momentan necunoscute. Acesta mai deține prin Airline Invest SA și 99.99% din acțiunile companiei Blue Air.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
15
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share