Urmărește-ne

Creștere de 24,5% a traficului de pasageri la Aeroportul Satu Mare în 2018

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Creștere de 24,5% a traficului de pasageri la Aeroportul Satu Mare în 2018

Știri

Creștere de 24,5% a traficului de pasageri la Aeroportul Satu Mare în 2018

Am intrat în anul 2019 așadar aeroporturile încep să facă bilanțul anului care tocmai s-a terminat. Primul aeroport din România care a publicat cifrele pentru 2018 a fost cel din Satu Mare.

Anul 2018 a însemnat pentru Aeroportul Satu Mare o cifră record de pasageri: 75.692. Față de anul 2017, creșterea este de 24,5%. Cursele internaționale regulate au însumat 37.239 pasageri, iar cele interne regulate 37.775. Numărul total de mișcări (aterizări și decolări) a fost de 1.796.

În prezent din Satu Mare sunt operate doar două rute aeriene, una către București operată de TAROM de luni până vineri cu o frecvență de două zboruri pe zi și alta către Luton, operată de Wizzair. În sezonul de vară TAROM a mai operat zboruri și spre Constanța, zboruri care au avut un factor de încărcare foarte bun.

Citește și  Karpaten Turism organizează primul charter din România spre Capul Verde

Așa cum vă anunțam zilele trecute, ruta Londra Luton – Satu Mare care este operată în prezent de două ori pe săptămână (marți și sâmbătă) însă operatorul low-cost a luat decizia ca din 31 martie să zboare la Satu Mare cu o frecvență de 4 zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus