Urmărește-ne

Aegean a zburat la Timișoara pentru a prelua câteva zeci de pasageri abandonați de Ryanair

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Aegean a zburat la Timișoara pentru a prelua câteva zeci de pasageri abandonați de Ryanair
ryr winglet
Foto: Nagy István

Știri

Aegean a zburat la Timișoara pentru a prelua câteva zeci de pasageri abandonați de Ryanair

Zborul Londra Stansted – Salonic operat vineri de operatorul low-cost Ryanair a aterizat la Timișoara în jurul orei locale 22:35 din cauza condițiilor meteo nefavorabile la aeroportul de destinație.

La două ore după aterizare aeronava, un Boeing 737-800NG înmatriculat EI-EKK, a decolat de la Timișoara însă cu destinația Stansted, UK. Cei 182 de pasageri care se aflau la bordul aeronavei au rămas la Timișoara iar reprezentanții companiei low-cost le-au pus la dispoziție autocare cu care să ajungă la destinație.

ryr salonic tsr

Aproximativ 100 de pasageri au acceptat să călătorească cu autocarul până în Grecia însă câteva zeci de pasageri au protestat și au rămas la aeroportul din Timișoara.

În după-amiaza zilei de sâmbătă guvernul de la Atena a trimis un Airbus A320 al companiei elene Aegean Airlines, înmatriculat SX-DVW, la Timișoara pentru a prelua și transporta la Salonic restul pasagerilor care au refuzat să se deplaseze către Grecia cu autocarul.

aegean tsr
aegean tsr

Acesta nu este singurul caz de acest gen, în urmă cu câteva luni, peste 150 de pasageri bulgari care zburau cu Ryanair către Plovdiv au avut parte de aceeași soartă. Atunci guvernul bulgar a trimis la Timișoara un avion Airbus A319 din flota proprie pentru a prelua câteva zeci de pasageri care au refuzat, la fel ca și în cazul de față, să se deplaseze la destinație cu autocarul.
Mai multe detalii despre incidentul bulgarilor aici.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus