Croatia Airlines a transportat peste 8400 de pasageri în 2018 către și dinspre România

În cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri la Ambasada Republicii Croația din București, reprezentanții companiei Croatia Airlines au oferit câteva informații cu privire la traficul de pasageri și au confirmat reluarea zborurilor către București din luna aprilie.

În anul 2017 operatorul croat, membru al Star Alliance, a operat primele zboruri sezonale pe ruta Zagreb – București cu aeronave Bombardier Dash 8 Q400. În acel an Croatia Airlines a transportat 5925 de pasageri pe ambele direcții cu o medie de 48 de pasageri pe zbor.

Advertisements

În 2018 Croatia Airlines a revenit din nou la București cu zboruri sezonale. În comparație cu 2017, anul trecut numărul pasagerilor transportați pe zborurile dintre București și Zagreb și retur a fost de 8440, cu o medie de 57 de pasageri pe zbor.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Anul acesta, zborurile de pe ruta Zagreb – București și retur vor fi operate în perioada 12 aprilie – 25 octombrie 2019 cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri, la fel ca și în anii anteriori.

Prețul unui bilet dus-întors pe ruta București – Zagreb începe de la 159EUR iar spre Dubrovnik, Split, Zadar sau Pula începe de la 189EUR (cu escală în Zagreb).

În 2018 Croatia Airlines a transportat un număr record de 2.168.863 de pasageri.

Advertisements
Total
6
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
6
Share