Știri
Îmi place

Cursele TAROM care erau operate pe Aeroportul Baia Mare vor fi mutate la Satu Mare (UPDATE)

28 septembrie 2016
11343 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 4 minute
Cursele TAROM care erau operate pe Aeroportul Baia Mare vor fi mutate la Satu Mare (UPDATE)

UPDATE: Programul de zbor începând cu data de 30 octombrie este următorul, iar biletele pot fi deja rezervate pe tarom.ro:
Zboruri București – Satu Mare
RO631: București (OTP) 11:20 – 12:45 Satu Mare (SUJ) – în fiecare zi de luni
RO639: București (OTP) 20:40 – 22:05 Satu Mare (SUJ) – în fiecare zi de luni, marți, miercuri, joi și duminică

Zboruri Satu Mare – București
RO632: Satu Mare (SUJ) 13:10 – 14:30 București (OTP) – în fiecare zi de luni
RO640: Satu Mare (SUJ) 05:45 – 07:05 București (OTP) – în fiecare zi de luni, marți, miercuri, joi, vineri și duminică

Programul de zbor prezentat mai sus este valabil doar pentru sezonul de iarnă și odată cu modificările aduse, zborurile către Satu Mare devin mai convenabile, cel puțin din punctul meu de vedere.

Citește și  Lucrările de modernizare pe Aeroportul Baia Mare se desfășoară conform planului

Aeroportul din Baia Mare trece printr-un proces de renovare încă din luna Noiembrie a anului trecut, iar datorită acestui fapt, la începutul lunii Iulie a acestui an, conducerea Consiliului Județean Satu Mare și cea a aeroportului din oraș au înaintat operatorului TAROM o solicitare de a muta zborurile care erau operate către Baia Mare pe aeroportul din Satu Mare.

Conform portalsm.ro, aflăm că în urma acestei solicitări, Consiliul Județean și aeroportul Satu Mare au primit un răspuns favorabil ieri, 27 Septembrie, din partea reprezentanților TAROM. Așadar, în urma acestei decizii, începând cu data de 31 Octombrie 2016, zborurile care ajungeau seara la Baia Mare și decolau dimineața devreme vor fi operate către Satu Mare, cel putin în programul de iarna.

În acest moment modificările nu sunt vizibile în sistemul de rezervări, însă vom reveni cu un update odată ce noul program de zbor este anunțat.

Citește și  Se negociază deschiderea de noi rute din Baia Mare (BAY) către Madrid, Roma, Paris şi Londra

TAROM operează acum 6 zboruri pe săptămână între București și Satu Mare, două zboruri pe zi fiind efectuate în fiecare zi de luni, iar de marți până vineri aceștia operează un singur zbor pe zi.

De asemenea, va reamintim ca de la finalul lunii Octombrie, operatorul low-cost Wizzair va conecta orașul Satu Mare cu aeroportul Luton din Londra, mai multe detalii avem într-un articol dedicat, click aici.

Știați că zborul de la București la Satu Mare este cel mai lung zbor domestic, atât ca distanță cât și ca durată? 🙂

Foto: ATR42 TAROM la SUJ (Gabriel Bobon)

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *