De la 1 aprilie în lounge-ul TAROM de la Otopeni vor fi servite salate și mâncare caldă

După ce loungeurile din cel mai mare aeroport sunt criticate pe întreg internetul de călătorii frecvenți care le vizitează din cauza lipsei de opțiuni solide de mâncare, de la 1 aprilie lucrurile se schimbă.

Conform unor zvonuri venite de la angajații din acest lounge dar și a tacâmurilor care deja și-au făcut apariția încă de sâmbătă, începând de săptămâna viitoare în loungeul TAROM de la aeroportul Henri Coandă pasagerii care au acces vor avea la dispoziție și salate, sandwichuri și mâncare caldă pe lângă celebrele alune, chipsuri, napolitane și iaurturi.

Advertisements

Ce-i drept, varietatea de băuturi este destul de mare, însă, din păcate, la capitolul mâncare până acum totul se limitează la snacksurile mai sus amintite iar o îmbunătățire în acest sens este bine venită.

În acest moment nu este clar dacă „oferta” va fi disponibilă doar în loungeul TAROM sau și în celelalte loungeuri din aeroport însă săptămâna viitoare vom afla mai multe detalii.

Chiar dacă loungeul este branduit TAROM, în el au acces toți pasagerii clasei business și cei care dețin statut care le permite acces în lounge în programele de fidelitate a alianțelor SkyTeam, Star Alliance și oneworld, indiferent de clasa în care călătoresc.

Advertisements
Total
2
distribuiri
2 comentarii
    1. Am primit azi-dimineață câteva fotografii, erau fructe proaspete (tăiate) însă nu, încă, și mâncare caldă sau salate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
2
Share