Curiozități
Îmi place

Destinație de vacanță: Barcelona sau „Orașul Albastru”

28 iunie 2016
8275 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Destinație de vacanță: Barcelona sau „Orașul Albastru”

Barcelona sau „orașul albastru”, cum este numit de majoritatea turiștilor, poate fi caracterizat ca fiind un oraș monumental, un oraș viu, un oraș ce poartă tot timpul mirosul mării și al lămâilor verzi. Albastrul care îl definește este completat de „azulgrana de Barça”, inconfundabila combinaţie de roşu burgund şi albastru.

Odată ajunși în acest minunat oraș, aveți o mulțime de variante prin care vă puteți petrece timpul în cel mai plăcut mod posibil. De la simple promenade, mai ales în zona bulevardului „La Rambla”, până la a vă relaxa pe plajele din proximitatea orașului, aveți la dispoziție un mix de istorie, monumente, artă, fotbal, modă și peisaj urban.

Dacă nu aveți suficient timp la dispoziție pentru a vizita majoritate obiectivelor turistice, vă recomand să apelați la varianta autobuzelor turistice cu două etaje. Acestea circulă pe trei rute diferite și puteți să coborâți sau să urcați ori de câte ori doriți achiziționând un bilet valabil pe durata unei zile (preț – 20 Euro) sau pe două zile consecutive (preț abonament – 26 Euro). În situația în care excursia este întinsă pe mai multe zile, vă recomand „cardul Barcelona”, care costă  34 Euro pentru cinci zile, cu acces nelimitat la transportul în comun şi intrări gratis sau reduceri de la 100 puncte/ atracţie turistică.

Citește și  Pasagerii zborului Wizzair W63175 București - Barcelona au așteptat în aeroport ore în șir explicații pentru zborul întârziat

Vă recomand „să vânați” ofertele de citybreak în perioada imediat următoare, cu prețuri pornind de la 230 Euro/ persoană, cu trei nopţi la hotel de trei stele și cu mic dejun inclus. Așadar, pentru o noapte la un hotel de trei stele veți avea de achitat suma de 100 – 110 Euro, cu mic dejun inclus. Altfel spus, un astfel de sejur ar costa aproximativ 1.000 Euro pentru două persoane și include șederea pe trei zile, biletul de avion, hrană, excursii și intrare muzee.

Către Barcelona puteți călători din București, Iași, Sibiu și Timișoara cu transportatorii Wizz Air, Blue Air, Vueling, Tarom, Lufthansa sau Hahn Air sau din Chisinau cu FlyOne.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *