Urmărește-ne

Două cupluri din Cehia au primit bilete de avion greșite și au ajuns la Nis (Serbia) în loc de Nisa (Franța)

  1. BoardingPass.ro
  2. Aventuri
  3. Două cupluri din Cehia au primit bilete de avion greșite și au ajuns la Nis (Serbia) în loc de Nisa (Franța)

Aventuri

Două cupluri din Cehia au primit bilete de avion greșite și au ajuns la Nis (Serbia) în loc de Nisa (Franța)

Puteți să vă imaginați că o vacanță rezervată printr-o agenție de turism se va termina într-o locație total greșită? Ei bine, exact de acest lucru au avut parte două cupluri din Cehia care au dorit să viziteze preț de câteva zile frumosul oraș francez Nisa.

Cei patru s-au deplasat până la Bratislava, capitala Slovaciei, iar de acolo au luat zborul Ryanair cu destinația Niš, acest oraș fiind situat în partea sudică a Serbiei. În momentul în care au coborât din avion, aceștia s-au întrebat: asta este Franța?. Mai târziu, tinerii au aflat că agenția de turism au făcut o greșeală și au rezervat un bilet de avion greșit, din cauza similarității numelor care-l poartă cele două orașe.

În locul unei toamne însorite în sudul Franței, cele două cupluri au avut parte de un o vreme posomorâtă cu cer înnorat în Serbia. Conform publicației Topky.sk, aceștia fiind uimiți de destinația la care au ajuns, au întrebat membrii echipajului de pe zborul Ryanair de ce nu sunt în Franța.

Norocoșii care au avut parte de această întâmplare aveau rezervat un hotel în Nisa, însă au fost nevoiți să rămână în orașul sârb Niš până în următoarea zi de vineri, deoarece doar atunci aceștia au biletul de retur către Bratislava.

Vacanță plăcută! 🙂

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus