Urmărește-ne

Emirates amână lansarea celui de-al patrulea zbor zilnic de la Dubai către aeroportul Gatwick din Londra

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Emirates amână lansarea celui de-al patrulea zbor zilnic de la Dubai către aeroportul Gatwick din Londra

Știri

Emirates amână lansarea celui de-al patrulea zbor zilnic de la Dubai către aeroportul Gatwick din Londra

Emirates a confirmat zvonurile care anunțau amânarea lansării celui de-al patrulea zbor zilnic de la Dubai către aeroportul Gatwick din Londra.

Operatorul trebuia să mărească frecvența zborurilor zilnice către Gatwick începând cu luna octombrie, acesta urmând să fie al zecelea zbor Emirates operat zilnic dintre Dubai și Londra.

Conform routesonline.com, acest zbor a fost scos din sistemul de rezervări al Emirates, iar BusinessTraveller.com a contactat operatorul arab pentru a obține detalii despre această știre.

Răspunsul primit de siteul englez de la purtătorii de cuvânt al operatorului aerian îl regăsiți în continuare:
“Emirates confirmă amânarea lansării celui de-al patrulea zbor zilnic către Londra Gatwick. Această decizie a fost luată ca parte a revizuirii operațiunilor, pentru a ne asigura că deținem capacitatea de operare necesară încât să acoperim cererea pasagerilor din întreaga rețea.

Rămânem în schimb focusați pe Londra și vom continua să oferim clienților noștri cele 63 de zboruri săptămânale între Dubai și aeroporturile Heathrow și Gatwick.”

În prezent toate cele 9 zboruri zilnice dintre Dubai și Londra sunt operate cu aeronave Airbus A380, iar într-un interviu acordat recent publicației Business Insider, Hurbert Frach, Senior Vice President for Operations la Emirates, a declarat că “Emirates operează nouă zboruri zilnice cu A380 între Dubai și Londra, crede-mă, toate sunt full”.

Operatorul arab este cel mai mare client al modelului A380 produs de francezii de la Airbus, aceștia dețin în flotă 83 de aeronave Airbus A380 și alte 59 comandate. 50 dintre cele comandate vor fi configurate doar în două clase de călătorie, Business și Economy, acestea vor oferi 63 locuri în Business și alte 567 în clasa economică, în timp ce aeronavele configurate în trei clase de călătorie oferă 14 locuri în First Class, 84 în Business și 442 în Economy.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus