Urmărește-ne

COBREX – o nouă companie aeriană din România

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. COBREX – o nouă companie aeriană din România

Știri

COBREX – o nouă companie aeriană din România

COBREX, acesta este numele unei noi companii aeriene din România. În luna martie a acestui an, aceștia au adus la București prima lor aeronavă, un Boeing 737 achiziționat din Grecia. Această aeronavă a efectuat primul zbor în luna martie a anului 1992 și are o capacitate de 148 de locuri.

Compania COBREX Trans Brașov este certificată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română ca operator aerian competent să efectueze operațiuni comerciale de transport aerian, fiind licențiată de către Ministerul Transporturilor pentru efectuarea de operațiuni de transport aerian public intern și internațional.

Conform forum.fly-ra.com aceștia au programate zboruri charter, rămâne de văzut dacă COBREX își va focusa activitatea doar pe acest tip de servicii.

Zborurile programate pentru perioada următoare vor fi operate între Pristina, Kosovo, și Basel, Stuttgart și Dusseldorf.

Citește și  Fly One zboară cu un Airbus A320 pentru SkyUp Airlines (Ucraina)

În urmă cu mai multe luni în urmă, reprezentanții companiei au declarat pentru obiectivdesuceava.ro că vor achiziționa mai multe aeronave, iar pe urmă vor opera și zboruri de linie.

Mai sus regăsiți o fotografie a aeronavei Boeing 737 înmatriculată YR-CBK. Vă vom ține la curent cu noutățile care apar despre acest nou operator aerian.

Foto: Alexandra Apavaloaie (Facebook)

2 comentarii

2 comentarii

  1. Anonim

    22 septembrie 2016 la 22:45

    COBREX are AOC cu elicoptere de peste 6 ani….deci unde e operatorul nou?

  2. Pingback: Boeingul 737-300 al Fly 365 (operator român) a aterizat la Munchen din cauza unor probleme la unul din motoare – BoardingPass.ro – știri aviație, recenzii și recomandări

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus