Exclusiv Cobrex Trans (România) va avea în flotă un Airbus A330

Airbus A330 / Foto: Philippe Brillon

Compania aeriană Cobrex Trans va prelua și înmatricula în curând în România un Airbus A330-200.

Compania românească va opera în curând un avion de tip Airbus A330-200 care va fi înmatriculat, cel mai probabil, în țara noastră.

Avionul care va intra în flota Cobrex Trans va fi vopsit în schemă asemănătoare cu cea pe care compania aeriană a avut-o în trecut și pe Boeingul 737 (YR-CBK).

Momentan este neclar dacă avionul va fi în configurație dedicată transportului de pasageri sau de marfă.

De asemenea, încă nu cunoaștem detalii despre vechimea acestuia și companiile aeriene care l-au operat în trecut.

Contactați de BoardingPass, reprezentanții companiei nu au dorit să ofere detalii despre avion și planurile pe care le au pentru acesta.

Cobrex Trans are certificatul de operator aerian suspendat din luna octombrie a anului 2021, detalii AICI, potrivit Autorității Aeronautice Civile din România.

Anterior, compania aeriană a operat zboruri în Europa, Orientul MIjlociul și Africa pentru alte companii aeriene cu un Boeing 737-300 înmatriculat YR-CBK.

Acest Boeing 737-300 a fost retras din serviciul comercial de Cobrex Trans și în prezent este parcat pe aeroportul din Craiova, însă acesta nu mai are însemnele companiei.

În vara anului 2022 Cobrex Trans intenționase să preia un Boeing 757 în versiune cargo, însă planurile despre care am scris AICI nu s-au mai concretizat.

Momentan nici o altă companie aeriană din România nu mai are în flotă Airbusuri A330, însă Dan Air (cunoscută anterior ca Just Us Air) are planuri să opereze acest tip de avion.

Înainte de a fi publicate pe site, informații din această știre au apărut prima dată pe contul de Telegram al BoardingPass.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share