Exclusiv Just Us Air își mărește flota cu încă trei Airbusuri A320

Compania românească Just Us Air va prelua în perioada următoare trei avioane de tip Airbus A320.

Unul dintre avioane va fi preluat de la compania elenă Orange2fly (număr de serie 2479) și va fi înmatriculat YR-DSE. Acest A320 este parcat la Craiova din iunie 2020.

Alte două avioane care vor intra în flota Just Us Air au zburat în trecut pentru compania low-cost indiană IndiGo. Unul dintre acestea, număr de serie 3782, deja a fost adus la București în data de 2 septembrie.

Al doilea A320 care a fost operat în trecut de IndiGo și va fi preluat de Just Us Air are număr de serie 3863. Acesta va ajunge în România în lunile ce urmează.

Toate cele trei avioane A320 pe care le preia Just Us Air sunt deținute de compania de leasing Aviator Capital.

În același timp însă, singurul Airbus A321 (YR-NTS – 21 ani vechime) din flota companiei românești se va întoarce la compania de leasing deoarece Just Us Air își dorește să opereze avioane mai noi.

Just Us Air mai are în flotă și un Airbus A319, înmatriculat YR-URS.

În ultimele săptămâni Just Us Air a zburat cu Airbusurile A319 și A321 pentru compania Blue Air.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share