Urmărește-ne

FIA 2018: DHL comandă 14 Boeinguri 777F

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. FIA 2018: DHL comandă 14 Boeinguri 777F

Știri

FIA 2018: DHL comandă 14 Boeinguri 777F

Luni, prima zi a showului aviatic de la Farnborough, UK, debutează cu o comandă importantă pentru americanii de la Boeing. Grupul DHL a plasat în această dimineață o comandă pentru 14 aeronave Boeing 777F (Freighter) și o opțiune de achiziție pentru încă 7.

Achizitia celor 14 avioane Boeing reflecta o inlocuire treptata a flotei intercontinentale mai vechi. Ca și cel mai fiabil tip de avion, cu cel mai bun consum de combustibil și cea mai bună autonomie, aceste aeronave vor contribui la obiectivele noastre de reducere a emisiilor si ne vor permite să servim și alte piețe cu zboruri non-stop. DHL a fost printre primii clienți ai acestui tip de aeronavă din industria logistică și a recepționat cel de-al treilea avion B777F produs de Boeing în 2009. Cu o vastă experiență de operare a acestui tip de avion, superioritatea în toate aspectele legate de operațiune îl face o alegere logică„, explică Ken Allen, CEO, DHL Express.

Primele patru Boeinguri 777F cargo din această comandă vor fi livrate până la finalul anului 2019. În acest moment DHL operează peste 600 de zboruri zilnice în 220 de țări cu peste 260 de aeronave proprii sau închiriate de la 17 companii aeriene partenere.

În țara noastră DHL operează zboruri la București cu aeronave Boeing 757F și Airbus A300.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus