Urmărește-ne

Turkish Airlines a recepționat primul Airbus A321neo și introduce scaune noi în clasa business

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Turkish Airlines a recepționat primul Airbus A321neo și introduce scaune noi în clasa business
Fotografii: AirportIST (Twitter)

Știri

Turkish Airlines a recepționat primul Airbus A321neo și introduce scaune noi în clasa business

Operatorul turc a recepționat vineri primul său Airbus A321neo. Aeronava, înmatriculată TC-LSA, a decolat în după-amiaza zilei de 13 iulie de la fabrica Airbus din Hamburg, Germania, cu destinația Istanbul. Acesta este primul Airbus A321neo livrat din cele 92 comandate.

Toate aeronavele A321neo care vor intra în flota Turkish vor fi în configurație Cabin Flex. Aceasta este ultima versiune de interior adusă de Airbus aeronavelor din familia A320, care, datorită modificărilor aduse fuselajului, le oferă operatorilor opțiunea de a transporta până la 240 de pasageri. Cu toate acestea, Turkish Airlines a optat să configureze noile avioane în două clase de călătorie (20 locuri în clasa business, 162 în economic).

Foto: AirportIST (Twitter)

Odată cu primul A321neo livrat, THY introduce și noi scaune în clasa business. În cazul în care nu știați, Turkish Airlines și TAROM au rămas probabil singurii operatori aerieni de linie din Europa care încă oferă fotolii în clasa business în aeronavele dedicate zborurilor scurte. Scaunele din clasa economic rămân la fel, confortabile și dotare cu sistem de divertisment.

Citește și  Blue Air redeschide baza la Iași în 2022; va opera 8 rute directe cu 737 MAX

Mai jos regăsiți câteva fotografii din interiorul noului A321neo. În perioada următoare Turkish Airlines va recepționa și primul Boeing 737 MAX 8.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus