Știri
Îmi place

Finnair va adopta noi măsuri care vor ajuta la reducerea costurilor și creșterea profitului

20 august 2016
12736 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Finnair va adopta noi măsuri care vor ajuta la reducerea costurilor și creșterea profitului

Finnair a anunțat că va demara o altă acțiune de reducere a costurilor menită să economisească 20 de milioane de euro anual, până la sfârșitul lunii iunie 2017.

Anuntand un profit operational în al doilea trimestru de 3.2 milioane euro, o îmbunătățire față de pierderile de 13 milioane de euro pentru același trimestru al anului trecut, Finnair a declarat că reducerile ar asigura o creștere profitabilă într-un mediu de incertitudine ridicată pe piață.

„Pentru a fi în măsură să investim în dezvoltare și să continuăm pe calea stabilită, trebuie să ne asigurăm că costurile noastre continuă să scadă”, a declarat CEO-ul Pekka Vauramo. „Cu acest lucru în minte, impreună cu personalul nostru, luăm decizii pentru a stabilii măsurile pe care le-am putea implementa pentru a îmbunătăți rezultatatele noastre și a susține condițiile prealabile pentru punerea în aplicare a strategiei de creștere.”

Finnair, ca și alte linii aeriene europene, a fost afectată de o scădere a cererii ca urmare a atacurilor teroriste din acest an din Franța, Belgia și Germania. Printre grupurile care au fost deosebit de sensibile la situația securității sunt grupurile de turism din China și Coreea de Sud, a declarat Pekka Vauramo.

Citește și  Qatar Airways vă invită să călătoriți către destinații de vacanță la tarife avantajoase

Operatorul finlandez, membru al alianței Oneworld, se așteaptă să atingă parametrii de reducere a costurilor în următoarele câteva luni.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

733 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *