Finnair va adopta noi măsuri care vor ajuta la reducerea costurilor și creșterea profitului

Finnair a anunțat că va demara o altă acțiune de reducere a costurilor menită să economisească 20 de milioane de euro anual, până la sfârșitul lunii iunie 2017.

Anuntand un profit operational în al doilea trimestru de 3.2 milioane euro, o îmbunătățire față de pierderile de 13 milioane de euro pentru același trimestru al anului trecut, Finnair a declarat că reducerile ar asigura o creștere profitabilă într-un mediu de incertitudine ridicată pe piață.

“Pentru a fi în măsură să investim în dezvoltare și să continuăm pe calea stabilită, trebuie să ne asigurăm că costurile noastre continuă să scadă”, a declarat CEO-ul Pekka Vauramo. “Cu acest lucru în minte, impreună cu personalul nostru, luăm decizii pentru a stabilii măsurile pe care le-am putea implementa pentru a îmbunătăți rezultatatele noastre și a susține condițiile prealabile pentru punerea în aplicare a strategiei de creștere.”

Finnair, ca și alte linii aeriene europene, a fost afectată de o scădere a cererii ca urmare a atacurilor teroriste din acest an din Franța, Belgia și Germania. Printre grupurile care au fost deosebit de sensibile la situația securității sunt grupurile de turism din China și Coreea de Sud, a declarat Pekka Vauramo.

Operatorul finlandez, membru al alianței Oneworld, se așteaptă să atingă parametrii de reducere a costurilor în următoarele câteva luni.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Operatorul polonez Enter Air a fost amendat de autoritățile din Franța cu 1.1 milioane EURO pentru zgomote perturbatoare

Articolul următor

Operatorul israelian El Al închiriază trei Boeing-uri 787-9 Dreamliner noi care vor fi livrate în 2017

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share