Fly Lili va opera zboruri de pe aeroportul „Aurel Vlaicu” din București

Fly Lili va fi prima companie aeriană care va zbura regulat spre și dinspre aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București după renovarea aeroportului.

Turoperatorul Coral Travel, controlat integral de compania turcă Coral Holding AȘ, a anunțat oficial oferta sa de zboruri charter pentru destinații de vacanță din regiune.

Potrivit anunțului, de la jumătatea lunii aprilie 2023 vor fi organizate zboruri charter din București spre destinații din Turcia, Egipt și Tunisia, iar zborurile vor fi operate de compania aeriană Fly Lili (România).

Charterele din București spre Antalya, Bodrum, Sharm el-Sheikh, Hurghada și Enfidha vor fi operate de pe aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din capitala României, potrivit Fly-Ra.

Astfel, Fly Lili devine prima companie aeriană care va zbura regulat spre și dinspre al doilea aeroport bucureștean, după renovarea acestuia, proces care a fost finalizat în 2022.

În total, dacă nu apar modificări, Fly Lili va opera pentru Coral Travel un total de maximum 12 zboruri charter pe săptămână spre și dinspre aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București.

Ruta București BBU – Antalya va fi operată din 14 aprilie 2023 cu o frecvență de un zbor pe săptămână, iar din 5 mai până în 15 mai vor fi operate patru zboruri pe săptămână.

Începând cu data de 16 mai 2023, numărul charterelor de pe această rută va fi suplimentat la șapte pe săptămână, iar Fly Lili va opera un zbor charter pe zi între aeroportul „Aurel Vlaicu” (Băneasa) din București și Antalya.

Un zbor pe săptămână va fi operat pe rutele București BBU – Sharm el-Sheikh (inaugurare în 23 mai 2023), București BBU – Enfidha (inaugurare în 29 mai 2023) și București BBU – Bodrum (inaugurare în 7 iunie 2023).

Pe ruta București BBU – Hurghada vor fi operate două zboruri charter pe săptămână, începând cu data de 20 mai 2023.

Zborurile dintre București BBU și Bodrum și Enfidha vor fi operate până în 20, respectiv 25 septembrie 2023, iar celelalte trei rute vor fi operate până la finalul lunii octombrie 2023.

Fly Lili are în flotă un Airbus A320, înmatriculat YR-LIL, însă în perioada următoare va recepționa alte două Airbusuri A320, așa cum am relatat în exclusivitate aici.

În ceea ce privește turoperatorul Coral Travel, acesta și-a început activitatea în 1994 în Rusia și are agenții de turism în Rusia (peste o mie de birouri), Ucraina, Polonia, Turcia, Belarus și Țările Baltice.

Filiala din România este administrată de Coral Travel & Tourism Services SRL, companie care are un capital social de 2,5 milioane de lei. Unicul său asociat este Coral Holding AȘ din Turcia.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

TAROM a fost victima unui atac cibernetic

Articolul următor

Wizz Air va opera în 2023 doar trei zboruri între Iași și Santorini

Articole similare
Total
0
Share