Fly One va opera de la Chișinău patru rute noi în vara anului 2021

Foto: William Musculus

Compania low-cost moldovenească a anunțat patru rute noi care vor fi operate din Chișinău în sezonul de vară al anului 2021.

De la finalul lunii martie 2021 Fly One va zbura pe ruta Chișinău – Londra Gatwick cu o frecvență de operare de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Advertisements

Cu toate acestea, de la începutul lunii iunie 2021 Fly One va crește frecvența de operare de la două la patru zboruri pe săptămână pe această rută prin introducerea a încă două zboruri pe săptămână în zilele miercuri și sâmbătă.

Din 1 mai 2021 compania moldovenească va zbura de trei ori pe săptămână din Chișinău spre Istanbul. Ruta va fi operată în zilele de luni, miercuri și sâmbătă.

Rutele Chișinău – Barcelona și Chișinău – Eindhoven vor debuta în 2 respectiv 3 iunie 2021 și vor fi operate fiecare de două ori pe săptămână.

Zborurile Fly One din capitala Moldovei către Barcelona vor fi operate în zilele de miercuri și sâmbătă iar cele spre Eindhoven în fiecare zi de joi și duminică.

Fly One Moldova are în flotă un Airbus A319, două Airbusuri A320. Alte două Airbusuri A320 sunt în curs de livrare.

Dacă nu apar modificări, în sezonul de vară Fly One va zbura către 13 destinații: Moscova Vnukovo, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris Charles de Gaulle, Londra Gatwick, Frankfurt Hahn, Tel Aviv, Sankt-Petersburg, Istanbul, Barcelona și Eindhoven.

Advertisements
Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
26
Share