Fly One va opera zboruri pe ruta Chișinău – Veneția începând din 31 octombrie 2016

Transportatorul din Republica Moldova, Fly One, va începe operarea unei noi curse externe între Republica Moldova și Italia, începând cu data de 31 octombrie 2016.

Așadar, începând din 31 octombrie 2016, odată cu trecerea la sezonul de iarnă, Fly One va opera două zboruri pe săptămână între Chişinău şi Veneția cu o aeronavă Airbus A319.

Advertisements

Orarul de zbor va fi următorul:

5F 217 KIV 13:00 – VCE 14:25 / marţi şi vineri
5F 218 VCE 15:25 – KIV 18:40 /  marţi şi vineri

Biletele pot fi achiziționate online pe site-ul companiei www.flyone.aero, la oficiile proprii de vânzări Fly One, precum şi la agenţiile autorizate din Republica Moldova şi de peste hotare.

Efectuând o simulare de rezervare, pe un zbor dus pe segmentul Chișinău – Veneția prețul unui bilet începe de la 55 Euro, iar pe segmentul de întoarcere, prețurile încep de la 125 Euro.

Pe lângă noua cursă aeriană către Veneția, compania Fly One operează zboruri spre încă unsprezece destinaţii precum: Barcelona, Dublin, Lisabona, Moscova, Parma, Verona, Voronezh şi Sankt-Petersburg, la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Heraklion şi Rodos. Compania oferă o clasă de deservire – Economy.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share