Urmărește-ne

Începând cu 1 octombrie 2016, Blue Air va lega pe calea aerului orașele Cluj, Timișoara și Iași

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Începând cu 1 octombrie 2016, Blue Air va lega pe calea aerului orașele Cluj, Timișoara și Iași

Știri

Începând cu 1 octombrie 2016, Blue Air va lega pe calea aerului orașele Cluj, Timișoara și Iași

Transportatorul low-cost Blue Air a anunțat printr-un comunicat de presă faptul că va lansa trei noi rute interne începând cu data de 1 octombrie 2016, prin care va oferi zboruri directe între cele mai importante orașe din provincie – Cluj, Timișoara și Iași.

Până la această dată, Blue Air a lansat din data de 3 iunie 2016 zboruri directe între București și Cluj în zilele luni, marți, vineri și sâmbătă, operate cu o aeronavă Boeing 737, prețul unui bilet începând de la aproximativ 90 lei. Puteți găsi biletele în sistemul de rezervări: www.blueairweb.com.

Pentru cele trei noi rute lansate, „biletele de avion sunt disponibile la tarife începând de la 89,99 lei (preţ pe segment de zbor, TVA şi taxe incluse, locuri limitate), tarif ce include gratuit un bagaj de mână în limita a 10 kg, 1 bagaj de cală în limita a 32 kg şi un snack pe timpul zborului”, a mai precizat compania în comunicatul de presă.

Pe ruta Cluj – București mai operează zboruri regulate operatorii Wizz Air, cu tarife ce încep de la 39 lei / segment și TAROM, prețul unui bilet pornind de la 40 Euro / segment, cu toate taxele incluse.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus