Precizare din partea CNAB privind pana de curent la Aeroportul Henri Coandă

Conform unei informări primite din partea CNAB, vă transmitem următoarele informații: „Având în vedere știrea, apărută pe postul România TV și preluată în mass media, conform căreia astăzi, pe aeroportul Henri Coandă s-ar fi produs o pană de curent care “a dat peste cap toată activitatea”, facem următoarele precizări:

 

  1. Traficul de pasageri s-a desfășurat normal, fără întreruperi, pe întreaga durată a zilei de azi, 1 august.
  2. La ora 8:10 s-a produs o întrerupere parțială în alimentarea electrică a terminalelor de pasageri, întrerupere care a durat mai puțin de cinci minute. Toate sistemele și echipamentele au redevenit 100% funcționale în zece minute. Procesarea pasagerilor și bagajelor acestora s-a derulat normal, fără întreruperi.
  3. Aeroportul Henri Coandă dispune atât de generatoare care asigură alimentarea continuă a consumatorilor prioritari, cum ar fi sistemele de balizaj și de dirijare a aeronavelor, cât și de sisteme UPS și generatoare pentru alimentarea celorlalte echipamente, în mai puțin de cinci minute de la producerea unei pene de curent”, se arată în această informare.

 

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Cebu Pacific plasează o comandă pentru două A330-300

Articolul următor

Începând cu 1 octombrie 2016, Blue Air va lega pe calea aerului orașele Cluj, Timișoara și Iași

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share