Fly Sky se pregătește să lanseze propria companie aeriană în România

Foto: Tim de Groot

Societatea comercială Fly Sky SRL înregistrată în sectorul 1 din București se pregătește să lanseze propria companie aeriană.

Fly Sky SRL este deținută de controversatul cetățean moldovean Ghilan Grigore, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Ghilan Grigore este un om de afaceri care a deținut sau controlat mai multe companii din Republica Moldova specializate pe transportul aerian cargo, unele implicate operațiuni de transport aerian în Libia anchetate de ONU.

Potrivit ICAO, compania românească a obținut codul FSG și callsign de identificare Romcargo.

În registrul operatorilor aerieni din România nu există încă nicio companie aeriană cu această denumire însă cel mai probabil certificatul de operator aerian al Fly Sky încă nu a fost eliberat.

Referitor la flotă, dacă informațiile primite sunt corecte, Fly Sky va transfera pe certificatul de operator aerian din România două Boeinguri 747F înmatriculate în prezent în Republica Moldova ca ER-BAC și ER-BAG însă e posibil să fie vorba despre alte avioane.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
2
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
2
Share