FLYONE a pus la vânzare biletele pentru zborurile din Armenia

Foto: BoardingPass

Subsidiara armeană a companiei FLYONE din Republica Moldova a pus la vânzare biletele pentru zborurile pe care le va opera din capitala Armeniei.

FLYONE Armenia a obținut certificatul de operator aerian în Armenia la finalul lunii octombrie 2021, detalii AICI.

Advertisements

Odată cu obținerea acestuia, compania a anunțat că va zbura din Erevan spre opt destinații din Turcia, Rusia, Georgia, Franța, Iran și Israel.

De asemenea, FLYONE Armenia va avea inițial în flotă două avioane de tip Airbus A320, iar acum compania a pus în vânzare biletele pentru rutele pe care le va opera din Armenia.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, cele opt rute care vor fi operate inițial din Erevan vor debuta la mijlocul lunii decembrie 2021.

Ruta Erevan – Moscova va debuta în 15 decembrie 2021 și va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe zi.

O zi mai târziu, în 16 decembrie 2021, FLYONE va opera primul zbor din capitala Armeniei spre Teheran (Iran). Zborurile dintre cele două capitale vor fi operate în zilele de marți, joi și duminică.

În 17 decembrie 2021 FLYONE Armenia va inaugura ruta Erevan – Istanbul. Aceasta va fi operată cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Tot în 17 decembrie 2021 compania va opera primul zbor și spre Krasnodar (Rusia), destinație către care va zbura în zilele de luni și vineri.

Zborurile dintre Erevan și Lyon (Franța) vor debuta în 18 decembrie 2021 și vor fi operate în zilele de miercuri și sâmbătă.

Ruta Erevan – Tel Aviv va fi operată din data de 19 decembrie 2021 de către FLYONE cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în fiecare joi și duminică.

În 20 decembrie 2021 FLYONE va zbura pentru prima dată pe ruta Erevan – Tbilisi. Această rută va fi operată în fiecare zi de luni, miercuri și sâmbătă.

În 23 decembrie 2021 compania va inaugura o altă rută spre Georgia, cea din Erevan spre Kutaisi. Spre această destinație va zbura în zilele de joi și duminică.

Advertisements
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share