FLYONE Armenia anunță cinci rute noi de la Erevan

Subsidiara armeană a companiei moldovenești FLYONE a introdus în sistemul de rezervări cinci rute noi pe care le va opera din Armenia.

Potrivit datelor disponibile, FLYONE Armenia va zbura în sezonul de vară al anului 2022 din Erevan și spre Beirut, Moldova, Franța și Emiratele Arabe:
– Erevan – Sochi / din 27 martie 2022 / marți, joi, sâmbătă, duminică;
– Erevan – Beirut / din 29 martie 2022/ marți, sâmbătă;
– Erevan – Paris CDG / din 1 aprilie 2022 / luni, vineri;

– Erevan – Chișinău / din 1 iunie 2022 / miercuri, joi, sâmbătă, duminică;
– Erevan – Dubai DXB / din 2 iunie 2022 / joi, duminică.

Biletele pentru zborurile de pe cele cinci rute noi sunt deja. disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene.

Pe lângă aceste rute, FLYONE Armenia mai zboară din a de la mijlocul lunii decembrie 2021 din Erevan spre destinații din Rusia, Turcia, Georgia, Iran, Franța

Mai multe informații despre subsidiara armeană a companiei moldovenești FLYONE puteți citi AICI.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share