Fostul CEO al Malaysia Airlines se va alătura companiei Emirates

În plin proces al demisiei din funcția de CEO al Malaysia Airlines, Christoph Mueller este pe cale să accepte poziția de Chief Transformation Officer în cadrul companiei Emirates.

Christoph Mueller a început să-și facă numele renumit în domeniul aeronautic încă de pe vremea când activa în cadrul companiei Aer Lingus, rezolvând o serie de probleme ale companiei. Mai târziu, s-a făcut din nou remarcat din poziția de CEO al Malaysia Airlines, prin faptul că a gestionat cu succes urmările tragediilor aviatice ce au implicat compania – prăbușirea aeronavelor aparținând zborurilor MH370 și MH17. Sub conducerea sa, Malaysia Airlines a înregistrat profit în primul trimestru al acestui an după ani în care au fost raportate doar pierderi.

Advertisements

Noul său post va fi în cadrul companiei Emirates, pe poziția de Chief Transformation Officer, însă, până acum, această informație rămâne la stadiul de zvon.

Emirates, care a început zboruri către Australia în urmă cu 20 de ani, cu doar patru zboruri pe săptămână între Melbourne și Dubai, zboară acum către 105 destinații într-o săptămână de la hub-ul său, precum și în Noua Zeelandă, în colaborare cu operatorul Qantas.
Christoph Mueller va juca în mod clar un rol important și ar putea fi văzut la vârsta de 54 ani a fi un potențial succesor al actualului CEO Emirates, Tim Clark, în vârstă de 66 ani.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share