Grupul Airbus a deschis campusul „Wings Campus” în Toulouse

Constructorul de aeronave Airbus a inaugurat astăzi noul sediu de facilități numit „Wings Campus”. Acesta se află în imediata apropiere a Aeroportului Toulouse-Blagnac, Franța.

Noul campus este situat în centrul activităților de producție și de inginerie Airbus și cuprinde sediul central al grupului, precum și clădiri pentru servicii integrate, găzduind nu mai puțin de 1.500 angajați. Lucrările de construcție ale campusului au fost realizate într-un termen de 25 luni.

Advertisements

Noile facilități de la “Wings Campus” includ o varietate de caracteristici moderne, concepute pentru a îmbunătăți mediul de lucru, viața profesională și echilibrul. Spre exemplu, angajații pot beneficia de spațiul colaborativ de birouri, o cantină de 5.000 de metri pătrați, un centru de fitness, facilități sportive în aer liber, o cafenea Starbucks și conexiune Wi-Fi în exteriorul clădirilor.

Deschiderea noului campus înseamnă și îndeplinirea planurilor Grupului Airbus de a-și stabili sediul principal, planuri ce au fost pe agenda conducerii companiei încă din anul 2013.

Grupul Airbus este un lider global în domeniul aeronautic, spațial și al serviciilor conexe. În anul 2015, Grupul Airbus – ce cuprinde „Airbus”, „Airbus Defence and Space” și „Airbus Helicopters”- a generat venituri de 64.5 miliarde Euro și a oferit aproximativ 136,600 locuri pe piața muncii.

O galerie foto al noului sediu central Airbus puteți găsi aici.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share