Urmărește-ne

FOTO: Aeroportul Gatwick din Londra văzut într-o serie de fotografii aeriene uimitoare făcute de celebrul new yorkez Jeffrey Milstein

Știri

FOTO: Aeroportul Gatwick din Londra văzut într-o serie de fotografii aeriene uimitoare făcute de celebrul new yorkez Jeffrey Milstein

Aeroportul londonez Gatwick făcut publice o serie de fotografii aeriene realizate de premiatul fotograf din New York, Jeffrey Milstein.

Imaginile surprind aeronave parcate la porțile de îmbarcare ale terminalelor dar și pe căile de rulare ale aeroportului.

Aceste fotografii au fost făcute pentru a serba cea mai aglomerată lună de operațiuni din toate timpurile acestui aeroport, așadar în luna Iulie a acestui an, aeroportul a fost punctul de plecare și destinație a peste 4.6 milioane de pasageri.

Creșterea față de aceeași perioadă a anului trecut este de 6.9%, iar creșterea pe rutele lung-curier este de 23%.

Mai multe aeroporturi din Anglia au anunțat recent recorduri privind traficul de pasageri, iar Heathrow anunță că cea mai aglomerată zi a sa a fost ziua de 31 iulie 2016, zi în care nu mai puțin de 258.028 pasageri au călcat pragul aeroportului.

Citește și  Transportatorul Blue Air angajează Ticketing Agent la Iași

Luna iulie a acestui an a fost cea mai aglomerată lună Iulie pentru aeroportul din Manchester, 2.2821.641 pasageri tranzitând aeroportul, cu o creștere de 10% față de luna Iulie a anului 2015.

Nici aeroportul din Birmingham nu s-a lăsat mai prejos, oficialii anunțând o creștere cu 14% a traficului de pasageri față de aceeași lună a anului precedent, astfel numărul pasagerilor din luna Iulie a aeroportului din Birmingham a fost de 1.221.212, un număr frumos 🙂

Faimoasa expoziție de fotografie a fotografului Jeffrey Milstein numită The Dream of Flying este expusă la Brandts Museul of Photographic Art în orașul Odense din Danemarca.

GATWICK  -JMilstein 02

GATWICK  -JMilstein 05

GATWICK  -JMilstein 21

GATWICK  -JMilstein 09 Low Res

GATWICK  -JMilstein 11

GATWICK  -JMilstein 16

GATWICK  -JMilstein 15

GATWICK  -JMilstein 02

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus