Foto: al doilea Boeing 737 MAX 8 Blue Air a fost asamblat și vopsit

Foto: Woodys Aeroimages pentru BoardingPass

Al doilea Boeing 737 MAX 8 care va intra în flota companiei Blue Air a fost asamblat și vopsit.

Avionul va fi înmatriculat YR-MXB și în prezent se află pe aeroportul Boeing Field din Seattle, SUA. Numărul său de serie (msn) este 43306 iar cel de linie (ln) 7672.

În perioada următoare acesta va fi pregătit pentru a efectua primele zboruri de test și ulterior Blue Air îl va recepționa.

YR-MXB este al doilea din cele 10 Boeinguri 737 MAX 8 comandate de Blue Air de la compania de leasing Air Lease Corporation.

Primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air, înmatriculat YR-MXA, a fost asamblat în vara anului 2019 și ulterior stocat pe aeroportul Moses Lake din SUA.

Miercuri, 24 februarie, primul MAX Blue Air a efectuat un zbor de test de două ore și jumătate și a fost mutat pe aeroportul Boeing Field (BFI), cel mai probabil în următoarele săptămâni va fi livrat, detalii aici.

Înainte de a fi publicată pe site, informația despre YR-MXB a apărut în exclusivitate în urmă cu câteva ore pe grupul de Facebook al BoardingPass, alătură-te și tu!

Corecție: Boeingul 737 MAX cu număr de linie 7672 urma să fie primul MAX pentru Blue Air însă ulterior acesta a fost alocat de compania de leasing companiei Somon Air, detalii aici. După realocare Somon Air a luat decizia de a întârzia livrarea MAX-urilor și într-un final avionul a fost realocat companiei Blue Air.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
16
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
16
Share