Primul Boeing 737 MAX Blue Air a operat din nou un zbor de test

Foto: Huy Do / V1Images

YR-MXA, primul Boeing 737 MAX vopsit în livery Blue Air, a fost mutat miercuri de pe aeroportul Moses Lake din SUA pe cel de la uzina Boeing din Seattle, SUA.

Avionul a decolat de pe aeroportul din Moses Lake unde a fost parcat câteva luni de zile miercuri după-amiază pentru un prim zbor de test.

Acesta a avut o durată de două ore, timp în care piloții au efectuat mai multe manevre la diverse altitudini dar și de tip „touch & go” pe aeroportul Moses Lake.

După aceste teste avionul a zburat mai departe spre aeroportul Boeing Field din Seattle, SUA, unde a aterizat 32 de minute mai târziu.

În prezent nu știm când acest avion va ajunge la București însă știm că Blue Air are o comandă fermă pentru 10 Boeinguri 737 MAX 8 plasată la compania de leasing Air Lease Corp., detalii aici.

De câteva săptămâni Boeingurile 737 MAX au primit permisiunea Agenției Europene de Siguranță a Aviației pentru a zbura în spațiul aerian european.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share