Foto: Emma Răducanu devine ambasador global al British Airways

British Airways a anunțat marți, 21 decembrie 2021, că a semnat un acord de colaborare cu jucătoarea de tenis Emma Răducanu.

Potrivit companiei aeriene britanice, Emma Răducanu devine astfel ambasador global al brandului British Airways.

Suntem încântați să sprijinim cele mai bune talente britanice și să o transportăm pe Emma în jurul lumii, în timp ce ea pornește în următoarea etapă a carierei sale în tenis”, transmite British Airways.

La rândul său, Emma Răducanu a declarat: „British Airways a avut atât de multă grijă de mine și de echipa mea la US Open și le-am simțit sprijinul peste tot pe unde am zburat.

Pentru mine este foarte logic să colaborez cu un brand britanic atât de iconic și poate juca un rol important în performanța mea,” a adăugat Emma.

Emma Răducanu, desemnată în 20 decembrie 2021 Personalitatea sportivă a anului 2021 de către BBC, a uimit lumea sportului în luna septembrie a anului 2021, după ce, la doar 18 ani, a devenit prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu de Mare Șlem.

Emma, al cărei tată este român, este, de asemenea, prima jucătoare de tenis din Marea Britanie care a cucerit un trofeu major după Virgina Wade, campioană la Wimbledon în 1977, potrivit Reuters.Total
75
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
75
Share