Dan Air (Just Us Air) va zbura cu un avion în Nigeria pentru Arik Air

Airbus A319 Dan Air (YR-URS) / Foto: David Gutmann

Dan Air, cunoscută anterior ca Just Us Air, va zbura în sezonul de iarnă 2021/22 cu un avion pentru compania nigeriană Arik Air.

Airbusul A319 Dan Air, înmatriculat YR-URS, a efectuat în 17 decembrie 2021 un zbor de test la Craiova, iar în după-amiaza zilei de marți, 21 decembrie, avionul va zbura spre Lagos (Nigeria).

Zborul de repoziționare al avionului din Craiova în Lagos va avea o durată de peste șase ore și va fi operat fără escală.

Odată ajuns în Nigeria, potrivit informațiilor obținute, avionul companiei românești va zbura timp de câteva luni pentru compania Arik Air.

Compania nigeriană Arik Air operează în prezent zboruri doar pe rute interne către 14 destinații, potrivit site-ului propriu.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
13
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
13
Share