Exclusiv: compania românească Just Us Air devine Dan Air (foto)

Compania românească Just Us Air, fondată în primăvara anului 2018, își schimbă denumirea și devine Dan Air.

Dan Air, denumire aleasă după numele patronului Just Us Air, Dan Iuhaș, este numele cu care se pare că Just Us Air va zbura în viitor.

Advertisements

Noul site al companiei aeriene va putea fi accesat la adresa DanAir.aero, însă la data publicării acestui articol site-ul este indisponibil.

Primul avion din flota Just Us Air care a fost vopsit la finalul lunii octombrie 2021 la Craiova în schema de vopsire a Dan Air este un Airbus A320.

Acest avion are număr de serie 2479 și va fi înmatriculat YR-DSE. În trecut a zburat pentru Spanair, Vueling, TUI Airlines Belgium, Corendon Airlines și Orange2Fly.

Just Us Air este o companie aeriană specializată pe zboruri operate pentru alte companii aeriene și zboruri charter.

În trecut compania românească a operat zboruri cu avioanele proprii pentru Blue Air, Jazeera Airways, TUI, Sundair, Air Moldova și alte companii aeriene din Europa și nu numai.

Just Us Air are în flotă un Airbus A319 (YR-URS), însă va mai recepționa încă trei avioane, detalii AICI, printre care se numără și primul avion care a fost vopsit în schema de vopsire Dan Air (YR-DSE).

Un Airbus A320 (YR-DSI) și un A321 (YR-NTS) care au făcut parte din flota Just Us Air au fost înapoiate companiei de leasing în iulie 2020, respectiv septembrie 2021.

Advertisements
Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share