ITA Airways este a 19-a companie aeriană care se alătură alianței SkyTeam

Compania aeriană ITA Airways înființată de statul italian se alătură oficial alianței SkyTeam.

Alianța SkyTeam a anunțat oficial vineri, 29 octombrie 2021, că ITA Airways, compania italiană inființată de guvernul de la Roma, este a 19-a companie aeriană care se alătură alianței.

Advertisements

ITA Airways a operat primul zbor în 15 octombrie 2021, la o zi după ce Alitalia a suspendat definitiv toate operațiunile aeriene și a părăsit alianța SkyTeam.

De mai bine de 20 de ani, piața italiană a fost o piatră de temelie a rețelei europene SkyTeam și nicio altă alianță a companiilor aeriene nu conectează mai bine Italia de lume. Salutăm cu căldură decizia ITA Airways de a se alătura alianței noastre și de a asigura continuitatea serviciilor pentru milioanele de clienți care aleg SkyTeam ca alianță preferată pentru Italia”, a declarat Walter Cho, președintele SkyTeam.

SkyTeam și membrii noștri așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu ITA Airways pentru a stabili oportunități de parteneriat pe termen lung în viitor,” a adăugat oficialul SkyTeam.

Alfredo Altavilla, Președintele Executiv al ITA Airways a declarat: „Alăturarea la SkyTeam este un pas firesc, care ne permite să continuăm să oferim o rețea globală și o experiență perfectă la care se așteaptă clienții care zboară către și dinspre Italia. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm strâns cu partenerii noștri SkyTeam pentru a sprijini debutul companiei noastre”.

Din alianța SkyTeam fac parte companiile aeriene Aeroflot, Aerolíneas Argentinas, AeroMexico, AirEuropa, Air France, China Airlines, China Eastern, CSA Czech Airlines, Delta, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, MEA – Middle East Airlines, Saudia, TAROM, Vietnam Airlines și Xiamen Air.

Advertisements
Total
17
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
17
Share