FLYONE (Moldova) a obținut certificat de operator aerian în Armenia

Foto: BoardingPass

Compania moldovenească FLYONE a obținut certificatul de operator aerian pentru subsidiara sa din Armenia.

FLYONE a anunțat oficial vineri, 29 octombrie 2021, că Autoritatea Aeronautică Civilă din Armenia a eliberat certificatul de operator aerian AM AOC 074 subsidiarei sale din această țară în 27 octombrie 2021.

Advertisements

Potrivit companiei, FLYONE Armenia va lansa în curând rute din capitala Armeniei, Erevan, către Moscova, Krasnodar (Rusia), Teheran (Iran), Lyon (Franța), Kutaisi (Georgia), Istanbul (Turcia) și Tel Aviv (Israel)

FLYONE Armenia va avea în flotă cel puțin un avion de tip Airbus A320 și peste 135 de angajați. Codul IATA al companiei este 3F, iar cel ICAO este FIE.

Directorul general al companiei, Mircea Maleca, a declarat: „În acest moment suntem la etapa în care lansăm vânzarea biletelor companiei FLYONE ARMENIA. Suntem nerăbdători să dăm start zborurilor și să le urăm Bun Venit pasagerilor noștri”.

Despre planurile companiei FLYONE de a deschide în Armenia o subsidiară am scris la finalul lunii mai 2021 AICI.

În prezent FLYONE operează zboruri regulate din Chișinău spre Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris CDG, Frankfurt HHN, Tel Aviv, Sankt Petersburg și Istanbul dar și chartere spre destinații de vacanță.

Flota companiei din Republica Moldova este compusă dintr-un Airbus A319 și patru Airbusuri A320. Din informațiile pe care le avem, flotei FLYONE ar urma să se mai alăture două Airbusuri A321.

FLYONE Moldova mai are o subsidiară și în România, însă aceasta nu este încă autorizată de către Autoritatea Aeronautică Civilă din țara noastră.

Advertisements
Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share