Exclusiv FLYONE Moldova face pași în procesul de lansare a FLYONE România

Compania aeriană FLYONE din Republica Moldova face pași în procesul de lansare a subsidiarei FLYONE Airlines în România.

Subsidiara românească a companiei aeriene FLYONE din Republica Moldova ar urma să fie anunțată oficial în curând, potrivit informațiilor obținute de BoardingPass.

În prezent FLY ONE Airlines (România) ar fi în curs de certificare cu Autoritatea Aeronautică Civilă (AACR) din țara noastră pentru a obține certificatul de operator aerian.

Indicii despre acest proces îl oferă și modificările recente făcute asupra societății comerciale FLY ONE Airlines SRL.

Aceasta a fost înființată în 2018 cu sediul în Iași, iar în 2019 sediul companiei a fost mutat în Sânpetru, județul Brașov.

În luna aprilie a acestui an sediul social al FLY ONE Airlines SRL a fost mutat într-o clădire de birouri de lângă aeroportul Băneasa din București, potrivit informațiilor BoardingPass.

De asemenea, potrivit unor surse neoficiale, un avion de tip Airbus A319 din flota FLYONE Moldova va fi transferat subsidiarei românești și va fi înmatriculat în România ca YR-FIA.

Din mai 2020 FLY ONE Airlines deține codul ICAO FOE și indicativul de apelare (callsign) First Eagle.

Data la care subsidiara românească a FLYONE ar urma să-și înceapă activitatea comercială, planurile companiei și stadiul procesului de obținere a certificatului de operator aerian în România ne sunt necunoscute.

Societatea comercială FLY ONE Airlines SRL din România este controlată de Vladimir Cebotari și Daniel Maleca.

Pe lângă compania aeriană din Moldova, din 2021 FLYONE mai deține o subsidiară și în Armenia, detalii AICI.

Înainte de a apărea pe site, detalii despre această știre au fost publicate în exclusivitate cu câteva zile înainte pe contul de Twitter al BoardingPass, urmărește-ne acolo.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
37
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
37
Share