Blue Air intenționează să opereze patru rute de la aeroportul Arad

Boeing 737 MAX Blue AIr

Blue Air ar putea fi compania aeriană care va opera din nou zboruri comerciale regulate de la aeroportul din Arad.

Blue Air ar fi una dintre companiile aeriene care au aplicat recent pentru obținerea a aproximativ 600 de mii de euro sub formă de subvenții.

Aceste subvenții, aprobate în aprilie 2022 de către Comisia Europeană, vor fi acordate doar dacă compania aeriană va opera zboruri comerciale regulate din și spre aeroportul din Arad timp de un an de zile.

Potrivit presei locale, în ultima perioadă discuțiile dintre cele două părți s-au intensificat, iar contractul de subvenționare dintre Consiliul Județean Arad și Blue Air ar urma să fie semnat în curând.

În cazul în care contractul dintre cele două părți va fi semnat, Blue Air intenționează să zboare din Arad către București, Stuttgart, Paris BVA și Milano BGY.

Data la care rutele vor fi anunțate și frecvența cu care acestea vor fi operate sunt momentan necunoscute.

În prezent nici o companie aeriană nu operează zboruri comerciale regulate din și spre aeroportul din Arad.

Timp de ani de zile singurele zboruri cu pasageri operate de pe aeroportul din vestul țării au fost doar cele charter spre destinații de vacanță.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
27
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
27
Share