Foto: un avion vechi de 52 de ani a transportat două mașini de lux confiscate

Autoritățile ucrainene au confiscat la solicitarea Germaniei două mașini de lux care au fost ulterior transportate spre Germania cu un avion vechi de 52 de ani.

Autoritățile din Ucraina au confiscat un Lambourghini Aventador SJV și un Rolls Royce Phantom care ar fi fost achiziționate cu fonduri obținute ilegal de o rețea de crimă organizată care oferea în mai multe țări din Europa oportunități de investiții și servicii financiare inexistente.

Ca urma a solicitării înaintată de autoritățile germane celor din Ucraina, cele două mașini de lux au fost transportate spre Memmingen (Germania).

Pentru transport a fost folosit un Antonov AN-12 înmatriculat UR-CTJ care a fost asamblat în urmă cu mai bine de 52 de ani.

Bătrânul avion a decolat sâmbătă seara de pe aeroportul Boryspil din Kiev spre Memmingen (Germania) cu o încărcătură a cărei valoare depășește suma de un milion de euro.

Pe lângă confiscarea celor două mașini, autoritățile din Ucraina au arestat și o parte din echipa rețelei de crimă organizată. Alți membri ai rețelei au fost arestați și alte țări din regiune.

Galerie fotoTotal
7
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
7
Share