Urmărește-ne

G-RUKA este primul Boeing 737 Ryanair înmatriculat în UK

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. G-RUKA este primul Boeing 737 Ryanair înmatriculat în UK
Foto: Dean Mitchell

Știri

G-RUKA este primul Boeing 737 Ryanair înmatriculat în UK

Pentru a-și asigura o oarecare protecție în cazul unui Brexit cu final nefericit, Easyjet și Wizzair și-au deschis subsidiare în Europa (Austria) respectiv UK. La câteva luni distanță a venit și rândul companiei lowcost irlandeze să facă acest pas.

În urmă cu câteva zile primul avion al Ryanair UK a fost fotografiat la Stansted (UK). Acesta este un Boeing 737-800NG livrat în septembrie 2014 și a primit înmatricularea G-RUKA, o înmatriculare similară cu cea a primului Airbus A320 Wizzair UK (G-WUKA). Ultimul zbor efectuat de această aeronavă înainte de a fi înmatriculată în UK a fost Sofia – Londra Stansted în 18 decembrie. Momentan G-RUKA, înainte EI-FEF, nu a efectuat niciun zbor comercial.

Ryanair UK este identificată cu codul ICAO CYR și momentan G-RUKA este singurul avion din flotă însă cu siguranță vor urma și altele. Potrivit datelor disponibile pe siteul IATA, subsidiara Ryanair UK încă nu a fost înregistrată în această asociație.

Citește și  Aeroportul din Istanbul (IST) a fost cel mai aglomerat din Europa în 2020

În acest moment Ryanair deține 3 subsidiare în Europa: Laudamotion, Ryanair Sun (cu 17 aeronave în flotă, specializat pe zboruri charter pentru turoperatorii din Polonia cu baze la Cracovia și Varșovia) și Ryanair UK.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus