Galerie foto: Air Moldova a prezentat noua uniformă a echipajelor de zbor

Compania Air Moldova a prezentat oficial marți, 12 octombrie 2021, noua uniformă a echipajelor de zbor.

Culoarea predominantă în noua uniformă a companiei moldovenești este cea albastră. De asemenea, noua uniformă include piese vestimentare noi, anunță compania aeriană.

Astfel, însoțitorii de bord vor purta în premieră veste în timpul deservirii pasagerilor și pantaloni în sezonul rece.

Un element cheie al noii uniforme sunt eșarfa însoțitoarelor de bord și cravata bărbaților, care includ culorile tricolorului și elemente tradiționale stilizate precum este Pomul Vieții, brandul turistic al Republicii Moldova.

Uniforma nouă este un proiect la care echipa Air Moldova a lucrat intens. Deși suntem în plină pandemie iar companiile aeriene la nivel mondial au fost afectate dur, totuși am hotărât să facem acest pas pentru a oferi pasagerilor noștri încredere în viabilitatea companiei noastre. Air Moldova este în continuă dezvoltare pentru a asigura servicii de transport aerian confortabile și sigure pentru fiecare pasager,” a declarat Alexandru Ceban, director general al Air Moldova.

Noua uniformă este prezentată în contextul implementării planului de modernizare și dezvoltare a companiei Air Moldova și a fost creată de brandul moldovean Nikita Rinadi în frunte cu creatoarea de modă Nadya Gudumak:
Noua imagine Air Moldova este, de fapt, cartea de vizită a țării noastre.

În calitate de designer, am vrut cu tot dinadinsul să transmit că oamenii noștri sunt frumoși, atât la sulfet, cât la chip și port!

Uniformele Air Moldova sunt, din acest moment, de culoare albastră și nu am ales întâmplător această nuanță.

Astfel, am vrut să arătăm, odată în plus, calmul specialiștilor noștri, încrederea în timpul serviciului și desigur culoarea albastră este asociată cu cerul, iar munca acestor oameni minunați este la mii de metri distanță de sol. Sunt sigură că noua uniformă va aduce o valoare în plus, ca imagine, întregii noastre țări în ochii turiștilor!” a adăugat Nadya Gudumak.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share