Neozeelandezii se vor putea vaccina într-un Boeing 787 Air New Zealand

Foto: Charlie Johnson

În 16 octombrie câțiva neozeelandezi norocoși din zona orașului Auckland vor avea ocazia să se vaccineze anti-Covid 19 într-un Boeing 787 Dreamliner ANZ.

Pentru a impulsiona campania de vaccinare, guvernul neozeelandez împreună cu Air New Zealand vor transforma în 16 octombrie un Boeing 787 Dreamliner din flota companiei aeriene în centru de vaccinare anti-Covid 19.

Advertisements

Persoanele eligibile care doresc să se vaccineze în acest avion se vor înscrie pe site-ul guvernului neozeelandez, iar apoi în 16 octombrie vor fi vaccinați cu o doză de vaccin anti-Covid 19 dezvoltat de Pfizer/BioNTech la bordul Dreamlinerului ANZ.

Numărul locurilor disponibile pentru această campanie este limitat, anunță compania aeriană.

Doza de vaccin va fi administrată în clasa business a avionului, iar apoi pasagerii vaccinați vor ocupa un loc în clasa economică.

În timpul în care aceștia sunt supravegheați medical în caz de reacție de tip anafilactic după administrarea vaccinului vor primi snacksuri, băuturi răcoritoare și o carte de îmbarcare specială.

Mai mult decât atât, norocoșii vor vizita și unul dintre hangarele Air New Zealand de pe aeroportul din Auckland.

În ceea ce privește Covid-19, datorită restricțiilor aspre, Noua Zeelandă a avut doar 4,760 de persoane infectate cu Covid-19 și 28 de decese, aceste cifre plasând Noua Zeelandă în topul țărilor cu cele mai puține cazuri de Covid-19 din lume.

Rata de vaccinare în Noua Zeelandă este de 48%. 2,44 milioane de persoane din cele aproape 5 milioane de persoane eligibile pentru vaccinare au primit deja schema completă de vaccinare.

La începutul anului și compania canadiană Bombardier a amenajat un centru de vaccinare anti-Covid 19 într-unul dintre hangarele sale de pe aeroportul din Montreal, detalii și fotografii AICI.

Advertisements
Total
9
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share