Grupul Air France-KLM semnează un acord cu Gogo pentru a dota flota lung curier cu WiFi

Air France Boeing 777-300ER (F-GZNE) – foto: Mathieu Marquer (Flickr)

Grupul Air France-KLM a semnat un acord de parteneriat cu Gogo, unul dintre liderii mondiali în domeniul internetului și al diverstismentului, pentru a oferi servicii de acest tip pe cursele sale lung curier.

68 aeronave de tip Boeing 777 și 15 Airbus-uri A330 aparținând Air France precum și 29 Boeing-uri 777 și 12 Airbus-uri A330 ale KLM for fi echipate cu WiFi începând cu finele anului 2017, în total fiind vorba de 124 de avioane lung curier ce vor oferi acest serviciu.

Advertisements

Prin acest acord, pasageri AF-KL vor putea beneficia de conexiune la internet oriunde pe glob, putând să păstreze legatura cu familia, prietenii sau partenerii de afaceri prin intermediul smartphone-urilor, tabletelor sau laptopurilor.

Prin portalul propriu disponibil gratuit la bordul aeronavelor AF-KL, pasagerii pot găsi informații despre zborul lor, să planifice călătoria și să se bucure de divertismentul oferit de sistemul de ultima oră aflat în scaune.

Produsul 2Ku de la Gogo oferă o platformă de viitor, bazată pe cea mai nouă tehnologie în materie de antene, fiind foarte flexibil în adaptarea și extinderea sa în funcție de nevoile clienților.

Michel Pozas Lucic, Vice-Președinte al diviziei de Customer Care din cadrul Air France – KLM, declară: “Dorim să oferim clienților noștri cea mai bună soluție de a rămane conectați cu tehnologia. Instalând acest sistem WiFi de ultimă generație la bordul a peste 120 aeronave lung curier, demonstrăm încă odată capabilitatea noastră de inovație și le oferim pasagerilor cea mai bună experiență multimedia pe durata zborului”.

Primul Boeing 787 care va intra în flota Air France este deja dotat cu WiFi
În flota lung curier a Air France-KLM, pasagerii deja beneficiează de WiFi la bordul aeronavelor 787 Dreamliner, în momentul de față existând deja 8 avioane operate de KLM, iar primul din flota Air France va începe să opereze de la 9 Ianuarie 2017 zboruri către Cairo. Avioanele Boeing 787 ale grupului, ce ofera WiFi la bord, sunt echipate de către Panasonic Avionics, și oferă același portal și produse ca și viitoarele aeronave lung curier planificate pentru upgrade.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share