Urmărește-ne

Hainan Airlines intenționează să deschidă două rute noi din China către Budapesta

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Hainan Airlines intenționează să deschidă două rute noi din China către Budapesta
Foto: Brent Jackson

Rute aeriene

Hainan Airlines intenționează să deschidă două rute noi din China către Budapesta

Hainan Airlines, una din cele 10 companii aeriene premiate cu 5* Skytrax, intenționează să deschidă două rute noi din China către Budapesta în toamna acestui an, conform Airlineroute.

Operatorul chinez, al patrulea din China după numărul de pasageri transportați, a transmis documentele către Administrația Aviației Civile din China (CAAC) pentru a obține aprobările necesare operării rutelor Shenzhen – Xi’An – Budapesta și Chongqing – Budapesta.

În aplicație, Hainan Airlines a notat că aceste rute ar urma să fie operate cu o frecvență de două zboruri pe săptămână fiecare începând cu luna august a acestui an. Modelul de avion nu a fost menționat, însă în cazul operatorului opțiunile ar fi Airbus A330 sau Boeing 787 Dreamliner.

Pe lângă cele două rute către Ungaria, operatorul Hainan Airlines intenționează să zboare și pe rutele Shenzhen – Xi’An – Viena, din iunie 2019, Chengdu – Viena din iulie 2019, Chengdu – Atena și Shenzhen – Atena din august 2019.

În acest moment LOT Polish Airlines oferă de la Budapesta două zboruri non-stop către New York și Chicago iar operatorul American Airlines zboară sezonal de la Philadelphia către capitala Ungariei.

De asemenea, operatorul chinez Shanghai Airlines va zbura pe ruta Shanghai – Budapesta din 6 iunie. Până la anunțarea oficială a zborurilor pe care Hainan Airlines intenționează să le opereze, aceasta va fi singura rută operată non-stop între Ungaria și Asia.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus