TAROM va opera primul zbor pe ruta Satu Mare – Constanța cu 2 săptămâni mai devreme

Foto: Richard Mircea George

Aeroportul Internațional Satu Mare anunță vineri decizia companiei TAROM de a devansa startul zborurilor pe ruta Satu Mare – Constanța cu două săptămâni mai devreme.

Inițial această rută a fost planificată să fie operată din 5 iulie însă compania TAROM a revenit asupra acestui aspect iar astfel zborurile vor debuta în 18 iunie 2019.

Advertisements

Orașele Satu Mare și Constanța vor fi legate pe calea aerului, la fel ca anul trecut, doar sezonal, în zilele de marți și vineri. Ultimul zbor de pe această rută va avea loc în 20 septembrie.

Durata zborurilor va fi de aproximativ o oră și 40 de minute, ceea ce face ca Satu Mare – Constanța să fie cea mai lungă rută aeriană internă. Aeronava care va fi folosită pentru a opera aceste zboruri este de tip ATR42.

Orarul de operare:
RO633: Satu Mare (SUJ) 09:10 – 10:50 Constanța (CND);
RO634: Constanța (CND) 11:15 – 12:55 Satu Mare (SUJ).

Prețul unui bilet începe de la 28eur/sens. Zborurile de pe această rută sunt deja disponibile pentru rezervare pe siteul TAROM.

Advertisements
Total
19
distribuiri
un comentariu
  1. Deci încălzirea globală nu este o minciuna. Se încălzește atât de repede planeta încât sezonul estival incepe cu 2 săptămâni mai repede. Bravo Tarom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
19
Share