Urmărește-ne

Harta Pașapoartelor vă arată țările pe care le puteți vizita cu sau fără viză

Curiozități

Harta Pașapoartelor vă arată țările pe care le puteți vizita cu sau fără viză

În funcție de pașaportul pe care îl dețineți, acesta poate simplifica o vizită într-o altă țară sau poate da naștere unui proces năucitor, care poate durează luni pentru emiterea de documente, aprobări, vizite la consulate sau ambasade, precum și riscul de a fi respins. Harta Pașapoartelor vă poate ghida în procesul de a planifica o călătorie.

Harta Pașapoartelor este în sine un site distractiv, deoarece puteți explora pașapoartele diferitelor țări de pe pagina principală, dar valoarea sa reală este în tabelul de comparație a vizelor, unde aveți posibilitatea să selectați țara în care dețineți un pașaport și care este procesul de acces pentru orice altă țară de pe planetă. Puteți adăuga chiar mai multe pașapoarte în lista de comparație, astfel încât să puteți vedea cum, de exemplu, prietenul dumneavoastră canadian s-ar descurca dacă ați călători împreună.

Citește și  Cum am plănuit și vizitat America în mai puțin de o lună?

Puteți accesa pagina „comparați în funcție de destinație”, pentru a vedea care sunt condițiile de a vizita o anume țară. Din păcate site-ul nu vă ajută să găsiți informațiile despre viză sau ambasade pentru aceste țări, dar este un bun punct de plecare pentru cercetare în cazul în care, de exemplu, sunteți cetățean american și doriți să vizitați China, sau un cetățean canadian care ar dori să viziteze Ghana, pentru care în ambele cazuri, este necesară o viză.

Aici puteți accesa pagina despre care v-am vorbit mai sus: passportindex.org

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus