Harta Pașapoartelor vă arată țările pe care le puteți vizita cu sau fără viză

În funcție de pașaportul pe care îl dețineți, acesta poate simplifica o vizită într-o altă țară sau poate da naștere unui proces năucitor, care poate durează luni pentru emiterea de documente, aprobări, vizite la consulate sau ambasade, precum și riscul de a fi respins. Harta Pașapoartelor vă poate ghida în procesul de a planifica o călătorie.

Harta Pașapoartelor este în sine un site distractiv, deoarece puteți explora pașapoartele diferitelor țări de pe pagina principală, dar valoarea sa reală este în tabelul de comparație a vizelor, unde aveți posibilitatea să selectați țara în care dețineți un pașaport și care este procesul de acces pentru orice altă țară de pe planetă. Puteți adăuga chiar mai multe pașapoarte în lista de comparație, astfel încât să puteți vedea cum, de exemplu, prietenul dumneavoastră canadian s-ar descurca dacă ați călători împreună.

Puteți accesa pagina “comparați în funcție de destinație”, pentru a vedea care sunt condițiile de a vizita o anume țară. Din păcate site-ul nu vă ajută să găsiți informațiile despre viză sau ambasade pentru aceste țări, dar este un bun punct de plecare pentru cercetare în cazul în care, de exemplu, sunteți cetățean american și doriți să vizitați China, sau un cetățean canadian care ar dori să viziteze Ghana, pentru care în ambele cazuri, este necesară o viză.

Aici puteți accesa pagina despre care v-am vorbit mai sus: passportindex.org⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Tehnologia din spatele Aquila

Articolul următor

Cea de-a 5-a aeronavă Wizz Air se alătură flotei din Cluj-Napoca

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share