HiSky a introdus catering contra-cost pe zborurile sale

Airbus A320 HiSky Europe (YR-BEE) / Foto: Michael Schittly

HiSky a început să vândă la bordul avioanelor sale băuturi calde, răcoritoare, alcoolice, gustări și deserturi.

Compania aeriană HiSky vinde de la finalul lunii octombrie 2022 băuturi calde, răcoritoare, alcoolice și gustări și deserturi la bordul avioanelor sale.

Cateringul contra-cost este disponibil pe zborurile externe, regulate și charter, operate spre și dinspre aeroporturile din București și Cluj Napoca.

Prețurile pentru produsele comercializate la bordul avioanelor HiSky variază între 1,5 și 10 euro, în funcție de produs. Plata poate fi efectuată în numerar (euro, lire sau lei) și cu cardul.

Serviciul de catering este asigurat de compania Uplift Aviation Services, entitate care se ocupă și de deservirea la sol a avioanelor HiSky.

Potrivit site-ului companiei HiSky, nici una dintre cele patru clase tarifare disponibile (Basic, Classic, Premium și Premium Plus) nu include catering gratuit.

Introducerea „buy on board” a fost o etapă necesară pentru îndeplinirea promisiunii noastre către pasageri. Prin conceptul Smart Cost, cu care am intrat pe piața din România, ne-am propus să oferim flexibilitate atât din punct de vedere al costurilor unei călătorii, cât și al nevoilor fiecărui pasager în parte. Astfel, dacă oferta noastră includea deja opțiuni în materie de bagaje, locuri, flexibilitate în rezervare și anulare prin cele patru clase de rezervare, Basic, Clasic, Premium și Premium Plus, acum venim cu o nouă facilitate, pentru un plus de confort”, declară Mareș Cărăvan, director comercial al HiSky Europe.

Toate aceste opțiuni, de tip „add-on”, ne permit să păstrăm transparența la nivelul maxim. Menținem prețul de bază scăzut iar pasagerii pot alege informat fiecare cost suplimentar pe care îl adaugă călătorii”, a adăugat oficialul companiei aeriene.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
20
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
20
Share