Urmărește-ne

HiSky a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Rusia

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. HiSky a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Rusia
Foto: Marius Gerber

Știri

HiSky a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Rusia

Compania aeriană HiSky a primit miercuri, 9 iunie, autorizația de zbor în Federația Rusă. Primul zbor spre această țară va avea loc joi, 10 iunie, pe ruta Chișinău – Sankt Petersburg.

Directorul companiei afirmă că o dată cu semnarea acestui document de către autoritățile ruse, HiSky intră activ pe piața rusă oferindu-le pasagerilor o conexiune aeriană atractivă între Chișinău și orașele mari din Rusia.

Din motive pandemice, autorizația a fost emisă un pic mai târziu decât era planificat, dar decizia de astăzi este o nouă dovada că HiSky este corectă în acțiunile sale și bine-intenționată. De mâine intrăm în orarul prestabilit. Ne pare rău că am fost obligați de situație să anulăm zborurile din ultimele săptămâni și că au avut de suferit pasagerii. HiSky își respectă obligațiunile față de fiecare pasager care a avut bilet la unul dintre zborurile anulate în această perioadă scurtă de timp. Suntem convinși că prin corectitudinea noastră și prețurile competitive pe care le punem la dispoziția pasagerilor, vom fi un operator de bază ales pentru zborurile care leagă R. Moldova de Federația Rusă”, afirmă Iulian Scorpan, director general HiSky.

Citește și  Pasagerii cu documente Covid-19 lipsă au adus companiilor aeriene peste 1,3 mii de amenzi în UK

Zborurile de pe ruta Chișinău – Sankt Petersburg au loc în fiecare zi de joi și duminică, iar zborurile din Chișinău spre Moscova au loc în fiecare zi a săptămânii.

Pentru ambele destinații, prețurile încep de la 44 de euro, iar biletele pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: HiSky a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Rusia. Când va fi operat primul zbor - Bani.md

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus