HiSky a scos din sistemul de rezervări ruta Baia Mare – Londra

Airbus A320 HiSky (YR-BEE) / Foto: Kevin Hackert

Compania HiSky a suspendat pe o perioadă nedeterminată zborurile dintre Baia Mare și aeroportul Stansted din Londra.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări, HiSky nu va relua zborurile de pe ruta Baia Mare – Londra Stansted, așa cum era planificat până recent.

În luna ianuarie 2022 HiSky a anulat zborurile dintre cele două orașe până în februarie 2022, însă acum ruta este complet închisă.

Compania aeriană trebuia să inaugureze această rută în 18 decembrie 2021 dar debutul ei a fost amânat din cauză că HiSky nu a obținut autorizațiile necesare pentru a zbura în Marea Britanie.

Cu toate acestea, ulterior compania TAROM a operat pentru HiSky câteva zboruri între Londra și Baia Mare în perioada sărbătorilor de la finalul anului.

Site-ul Autorității Aviației Civile din Marea Britanie, la data publicării acestui articol, indică faptul că compania aeriană încă nu a obținut certificatul de operator din țări terțe (TCO), certificat necesar pentru a zbura în Marea Britanie.

Nu este exclus ca acesta să fie motivul pentru care HiSky a renunțat la această rută.

Însă, în continuare compania vinde bilete pe zborurile dintre Baia Mare și Milano Bergamo.

Până la finalul lunii februarie 2022 această rută este operată în fiecare zi de vineri. Din 28 februarie compania HiSky va zbura din Baia Mare spre Bergamo în fiecare zi de luni și vineri.

De asemenea, din 29 martie 2022 HiSky va zbura din Baia Mare și spre aeroportul Beauvais din apropiere de Paris. Această rută va fi operată în fiecare zi de luni și miercuri.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
9
distribuiri
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share